Edit All Pages Administration New Blog Entry


[._blog.png] Image upload doesn't seem to work
Image upload doesn't seem to work I've attempted uploading the following: Large image files - these outright fail during submit. Small image files - these report successful upload, but don't appear in the blog entry. I've also used the image picklist which seems to work perfectly and inserts a tiny little graphic preceding your blog entry Subject in the blog archive list.

Trying file upload a kitten pic what happens?
Trying file upload a kitten pic what happens? Experiment #4 kitten

Trying file upload what happens?
Trying file upload what happens? Experiment #3

[blog.png] Trying blog.png f what happens?
Trying blog.png f what happens? Experiment #2

[rss_blog.gif] Trying rss_blog.gif what happens?
Trying rss_blog.gif what happens? Experiment #1

Q: NULL entry in TOC?
Q: NULL entry in TOC? Why is there always one NULL item listed in the TOC under BLOG?

Goodbye 1969
Goodbye 1969 I really can't figure out where the phantom blog entry from 1969 is coming from. There is no Entry file for it, it is appearing on its own. Seems like some date driven bug. Click Edit for that entry, the subject and body are empty.... if I specifically add text to those empty form fields then the odd error messages and what not disappear. OK, you are presented with an Edit for the blog items on the main Blog listing but not the archive, or when viewing an individual blog item. Confusing.

Hello 2017
Hello 2017 Look, a blog entry made in this decade. WOOT!